Jump to content

Diskussion om rasism


pottzork
 Share

Recommended Posts

Öhh.. Vem har bett dig att blanda dig i och vara allmänt korkad?

Btw, hade du inte brytt dig hade du inte skrivit det inlägget.

Men rookie vandra iväg och ge mig en varning!!

Nej, är bara jävligt dryg idag och ber om ursäkt för alla drabbade på ett sofistikerat sätt. :lol:

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Ord! Hem med dom!

---

Dom som sköter sig har jag naturligtvis inget emot.

Trevligt att se att mina gamla konversationer med gamle Carolus har blivit lite smått legendariska här i trakten.

Jag har de sen igår kväll suttit här och läst vad som skrivits här. Först hade jag inte tänkt att säga något... för att jag helt enkelt inte orkar bry mig... det känns som detta ämne alltid råkar hamna i fokus på den här sidan, men tyvärr kan jag inte hålla käften och låta den skit som skrivits gå förbi obemärkt utan att lägga till min synpunkt.

Uppenbarelsen kom för ett par timmar sen, då jag låg full som ett as nere på stranden och såg hur barn, ungdomar och även vuxna av olika nationaliteter, umgicks med varandra som om de vore det mest naturliga i hela världen, det var nästan som att rasfrågan var ett minne blott, att människor lärt sig att se förbi alla människors kulturella skillnader för att på så sätt kunna överskrida rasbarriären som ligger utbredd som en osynlig mur framför oss. Detta jag såg var naturligtvis bara en slags synvilla jag bildade för mig själv någon gång efter min fjärde öl... eller så var det kanske gårdagens psykedeliska eskapader som fick mig att se på världen från ett sådant naivt perspektiv, en vacker tanke som aldrig skulle kunna funka i ett land där det finns så mycket rädsla riktat emot fel människor.

Först och främst Funnylin: Jag är besviken att du skulle ställa dig på den ignoranta sidan på den här diskussionen, det var faktiskt oväntat, men rädslan och missnöjet med vad som pågår i detta land när det kommer till den här frågan kan väl få den mest rationelle som har haft dåliga erfarenheter av invandrare att ställa sig emot den egentliga sanningen, det är lätt att hitta martyrer när de skyldiga är alldeles för svåra att placera, och de uppenbart skyldiga är rakt framför ögonen på en. Jag trodde bara att ifall det vore någon på det här forumet, så skulle det vara du som förstod att en människas uppväxt (oavsett nationalitet) förebilder, umgängeskrets, gärningar, de val han gör och de val han inte gör... i slutändan leder till att man blir den person man blir, vare sig man vill det eller inte.

Det är ganska simpelt när man tänker på det, vi kan väl ta och se på det ur en hypotetiskt synvinkel så kanske det blir lättare att förstå vad jag menar: Ifall du inte hade försovit dig den där dagen så kanske du aldrig hade träffat den där söta blondinen på bussen, som du helt enkelt var tvungen att snacka med, och som du idag har varit tillsammans med i 6 månader och är överlycklig att du äntligen har träffat den där tjejen som verkligen förstår sig på dig. I andra fall kan det kanske se ut så här: Ifall du hade satt dig i den där bilen med dina 3 fulla polare istället för att ha cyklat hem från den där festen, så hade du kanske legat vid sidan av bilvägen med glassplitter inbäddat i pannbenet, samt en bruten nacke, från att ha slungats ut ur framrutan Med en kvarvarande förkrossad familj som aldrig kommer att glömma den dag deras son togs ifrån dem, tillsammans med de 3 fulla fånarna som fick sladd och körde in i ett träd i 150 km i timmen. I lille "Mahmouds" fall kan det nog se ut så här: Ifall du inte hade åkt fast för snatteri när du var 8 år och blivit misshandlad av din pappa när han fick reda på det, så kanske du inte hade suttit inne nu 10 år senare, utan någon som helst hopp för en bättre framtid när du väl kommer ut. Undermedvetet är det nog föraktet mot en strikt förälder som inte kan anses som en lämplig förebild då han inte haft ett jobb de senaste 15 åren, som fått Mahmoud att gå emot sin fars värderingar, och ge sig ut på den kriminella banan. Du förstår spontana händelser som i vissa fall kan verka förutbestämda styr allas öde, i vissa fall för de bättre och vissa fall för det sämre.

I segregearde områden finns det inte många positiva förebilder. Det finns inte många ungdomar som sitter utanför tunnelbanestationen i Fittja och säger: "kolla, där går Kamals brorsa... han är advokat, fan jag ska också bli det när jag blir stor". Varför finns det inga positiva förebilder? Därför Kamals brorsa är inte advokat, han är bara en misslyckad blatte som går på soc, med krossade drömmar om det sköna livet, pengar, brudar, respekt och makt, allt som han aldrig kommer att få uppleva. För att kämpa dubbelt så hårt och att inte ens komma halvvägs till sitt mål är något som de flesta invandrare bara kan drömma om. Med så lite att hoppas för så är det inte konstigt att de flesta ger upp innan att ens ha försökt. Förebilderna består av gangsterrappare, filmskurkar och tunga lirare med snygga kläder, BMW och vitt puder hängades från en snorsträng under näsan, i förorten.

Skillnaden är hårfin, en invandrares hat gentemot svensken är ungefär samma som svenskens hat gentemot invandrare, rädsla, avundsjuka, eller den mest uppenbara anledningen är att vissa invandrare aldrig umgåtts med en svensk, likaledes att vissa svenskar aldrig umgåtts med en invandrare.

Nu vill jag bara ta upp det som du skrev på första sidan "Hem med dom" stanna till och läs det där citatet högt för dig själv, du kommer då inse hur dumt det låter. "Hem med dom" vilka dem? Dem som snor, rånar, bråkar, dödar och våldtar? Zigenarna då? var du tycker du att de borde skickas? Palestina kanske? Bilda staten "Mustalainen" nånstans i mitten av Jerusalem och Västbanken. Ja det skulle nog vara en trevlig omväxling i mellanöstern med ett gäng butterflysvingande galningar med husbilar som attackerar den Israeliska motoffensiven. Ja kriget i mellanöstern börjar bli tröttsamt skicka zigenarna dit vetja. Araberna då? Ska dem skickas tillbaks till länder där de var tvungna att fly från på grund av förföljelse, politisk korruption, krig som skapats av den vita övermaktens inblandning, till länder där regeringen troligtvis kommer att utöva tortyr och andra plågsamma bestraffningar på dem.

Är det rätt kanske...? Att ta ett steg bakåt i utvecklingen... att kasta ut de människor som inte kunnat anpassa sig i det här landet för att ingen egentligen har brytt sig om att ens försöka hjälpa dem att komma på fötter, det känns som att när en människa kommer till ett land där de inte känns som att de hör hemma, oftast blir väldigt bittra och tar det ut mot människor som helt enkelt är på fel plats vid fel tillfälle, så tro inte jag sitter här och försvarar tungt kriminella as, jag har inte mycket övers för de som inte förstår sig på de möjligheterna som detta land har att erbjuda, att de inte försöker utnyttja den välfärd som detta land har att erbjuda på ett sätt som i framtiden kommer att gynna dem själva istället för att anses vara ett jävla socfall som är för fega för att ta chansen och faktiskt göra något vettigt med sitt liv.

Problemet som jag ser det är att du verkar se saker i svart och vitt, vilket jag vet att du vanliga fall inte gör. En människas nationalitet har ingenting att göra med det som pågår i dagens läge... jag känner många svenskar som har gjort många fel i livet och blivit tungt kriminella, jag satt och snacka med en kompis för ett par veckor sen, som sa att förorten "Tullinge" söder om sthlm har blivit värre än "Fittja". För er som inte vet så är "Tullinge" en medelklassförort där majoriteten är svenskar (undantag från Mijailo Mijailovic, men nu snackar vi inte om den där dumma jäveln) min kompis berättade att ungdomarna har blivit helt knäppa där, och att de springer runt och snor bilar, och misshandlar folk. Vart ska vi skicka dessa jävlar? Danderyd kanske? lära dem att smutta rödvin och läspa, så att de kanske de lär sig, att "crime doesn't pay".

Jag kommer även ihåg min första och sista charterresa til "Kos," tumultet började redan på flyget, ett 30tal fulla svenskar som skrek, drack, daskade flygvärdinnorna på arslet varje gång hon gick förbi och sjöng "Björn Rosenström låtar, på ren fyllesvenska. Sedan när vi kom fram så förstod jag att helvetet var snart på väg att braka loss, fulla tyskar som bråkade med fulla engelsmän om vems bagage som var vems, en svensk som sprang omkring och spelade pajas och kastade en tom ölflaska mot en liten grekisk familj som inte ens vågade titta åt hans håll när flaskan krossades framför deras fötter. Hela resan var en katastrof, bara en massa fulla odrägliga svin överallt som bara startade tjafs och spelade hårda. Så det kanske finns ett samband här, att människor som spelar bortamatch beter sig som svin för att det inte känner sig hemma. Detta är dock bara en liten teori som min flickvän kommit på, det verkade vettigt när hon sa det... just nu är det inte lika självklart, för att man kan aldrig vara riktigt säker på vad det är som driver en människa till att bete sig som ett as.

Jag förstår dig till viss mån Funnylin, det finns många sjuka jävlar därute som inte borde gå lösa på gatan (min granne är en av dem, jag brukar ofta se honom stå och prata med sig själv, och så vitt jag vet så är rösterna i hans huvud hans enda kompis) men vi lever i en sjuk oförutsägbar värld där man aldrig vet vad man kan förvänta sig, vare sig man bor i ett tryggt villaområde eller ute i förorten... så kan vadsomhelst hända... men att försöka skylla det på en obetydlig skara av människor som känner sig dåligt behandlade funkar inte. Skyll istället på de människor som skapat detta kaos, som har gjort att människor varit tvungna att lämna sina länder, till platser där normerna är totalt annorlunda än sina egna länder. Det är dem som borde stå inför rätta för stöld, misshandel, våldtäkt och mord! Inte den desillusionerade blatten som tror att det är normalt att våldta någon.

Vad jag föreslår istället för ett sånt dumt argument att tungt kriminella blattar ska skickas tillbaks till länder där lag och ordning bara är en vandringsägen så föreslår jag att sverige inför hårdare lagar. Bara tanken av att en man som dömts för mord i detta land kan vara ute på gatan inom några år är helt löjeväckande. Nej, ordet livstid verkar ha förlorat sin innebörd, om du fått domen livstid, så ska du sitta inne resten av ditt liv, ganska avskräckande skulle jag tro, istället för få domen livstid och sedan sitta av 3 år. Den psykiatriska vården är också ett jävla skämt i det här landet, en potentiellt livsfarlig man måste vänta 3 veckor innan han kan få besökstid, pengarna räcker inte till för vården sägs det, men sänk riksdagsmännens lön, sluta spendera pengar till fester på skattebetalarnas bekostnad. Det är inte blattarnas fel att "Anna Lindh" är död, det är regeringens, för de borde ha vidtagit drastiska åtgärder på en gång, när de märkte att mentalt sjuka människor sprang omkring på gatan, och utförde vansinnesdåd, som att klubba ner en massa folk på en tunnelbanestation för att han trodde att han var förföljd av små troll, eller att köra rakt in vid "Gamla stans" gränder, mejandes ner en massa människor, för att citat: "det var inte jag som styrde bilen". Varför ska mentalt störda få särbehandling, om dem nu är så sjuka så kan dem väl skicka dem till fängelse och säga att det är en psykiatrisk klinik, så kan de få ruttna där de inte kan skada mer oskyldiga människor.

Allt som jag sagt här e inte riktat mot dig Funnylin, jag vet att du är medveten av de mesta som jag sagt här. Det enda jag säger är att du kan inte säga att vissa är okej men resten ska hem. Det är även en förolämpning mot de mestadeles laglydiga invandrare som bor i det här landet, att vissa anses som skit... medan vi ska stå med god min och se våra utländska bröder och systrar föras ut fastkedjade ur det här landet i sann "Auswitch" anda. Om något så omoraliskt nånsin skulle ske, då skulle jag lämna det här landet i protest.

blir bara irreterad när dom slår sönder sverige
Rätta mig ifall jag har fel, men är inte du en klottrare? För så vitt jag vet så kostar vandalism Sverige ett antal mille per år. Kom inte med ditt snack om att det är konst du håller på med... grafittikulturens glansdagar dog ut längesen, nu är det bara ett fåtal respektabla målare kvar i det här landet och jag tvivlar på att du är en av dem.

Istället för att sitta och gnälla och lipa över att nån blatte snodde din mobil, så borde du kanske se till så att det inte upprepar igen, för som jag sa tidigare så lever vi i en sjuk oförutsägbar värld där vad som helst kan hända. Nästa gång någon försöker ta din mobil så tycker jag att du borde skalla honom och springa därifrån, eller till och med stå kvar och slåss för dina ägodelar. För även hur utvecklat det här landet nånsin kommer att bli, så är det alltid naturens lag som gäller, visst det kanske inte är ett speciellt optimistiskt sätt att se saker på, men de starka kommer alltid att ge sig på de svaga, vare sig du är svenne eller blatte. Så om du är rädd för att gå ut på kvällen, ta med dig ett vapen av något slag och börja svinga som en idiot så fort du känner att trubbel närmar dig,

Det folk inte verkar förstå är att det är inte bara svenskar som utsätts för brott av invandrare, min kusin blev svårt misshandlad förra året, när ett gäng idioter rånade honom på sin moppe. Vad ska man klassa dessa brott som?

Nej sluta gnälla och börja på kampsport, styrketräning eller något så ska du få se att ingen kommer att försöka ta din mobil ifrån dig.

Märker att du inte läst Führerns: mein kampf..

Jag har för mig att jag läste att du var av slaviskt ursprung någonstans, ifall jag har fel så kan du ignorera denna del av inlägget. Men ifall det är fallet så förstår jag inte riktigt vad du ser i den där boken där folk av slaviskt ursprung utmålas som den primäre fienden, även värre än den så kallade judeplågan. Värt att tänka på nästa gång du ser dig själv spegeln.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nej, nu räcker den här skiten, jag förstår inte hur ni orkar debattera den här skiten, när det är så varmt ute. Att ta upp en sån här diskussion när det finns så mycket annat att göra nu när det är sommar och allt är väl förvånande. Mitt tips till er, stäng av datorn gå ut och hitta på nåt, träffa brudar, ta er en öl och bara koppla av, för världen har sen begynnelsens tid kantats av hemskheter, och att sitta och debattera saker som man inte kan påverka är totalt ologiskt när man kan göra så mycket annat. Gå ut träffa polare, eller kanske försök att skaffa en kompis av en annat ursprung så ska ni få se att det inte en människas nationalitet som avgör hur du ska döma denne.

Döm en människa för den person han är, inte var han kommer ifrån

Nu tar jag sommarlov från alla dessa rasdebatter, eller debatter över huvudtaget, jag får nog av det under daglig basis

Buy The Ticket.... Take The Ride

- Mahalo

Redigerad av Mahalo
  • Gilla 1
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Mahalo: Jo jag vet, jag har blivit alltför påverkad av omgiviningen på sista tiden. Klumpigt uttryckt, ja. Allt hänger samman med den teori jag har, som jag innerst inne vet inte fungerar överhuvudtaget, men den verkar där i det undermedvetna.

Utvisande av fler grova brottslingar - mindre brott begågna av invandrare - rasismen minskar i samhället, och alla är lyckliga.

Men då är vi tyvärr tillbaka på det där rosa molnet. Jag verkar gilla att återkomma till det.

Egentligen vet jag att integrationspolitiken har misslyckats totalt, och att man inte kan räkna med "bra" medborgare när man placerar dom i små egna bostadsområden. Självklart gror rasismen där, liksom på andra sidan. Självklart ökar misstron på det svenska samhället, dom vet inte vad sverige och dess medborgare är, för dom har inget med varandra att göra. "Vi mot dom" känsla.

Bah, det blev flummigt. Är ganska trött.

Edit: Jag är inte rasist, jag kommer aldrig bli rasist. Jag är nog bara i en fas där jag ifrågasätter mina ideal och värderingar.

Redigerad av Funnylin
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Trevligt att se att mina gamla konversationer med gamle Carolus har blivit lite smått legendariska här i trakten.

Jag har de sen igår kväll suttit här och läst vad som skrivits här. Först hade jag inte tänkt att säga något... för att jag helt enkelt inte orkar bry mig... det känns som detta ämne alltid råkar hamna i fokus på den här sidan, men tyvärr kan jag inte hålla käften och låta den skit som skrivits gå förbi obemärkt utan att lägga till min synpunkt.

Uppenbarelsen kom för ett par timmar sen, då jag låg full som ett as nere på stranden och såg hur barn, ungdomar och även vuxna av olika nationaliteter, umgicks med varandra som om de vore det mest naturliga i hela världen, det var nästan som att rasfrågan var ett minne blott, att människor lärt sig att se förbi alla människors kulturella skillnader för att på så sätt kunna överskrida rasbarriären som ligger utbredd som en osynlig mur framför oss. Detta jag såg var naturligtvis bara en slags synvilla jag bildade för mig själv någon gång efter min fjärde öl... eller så var det kanske gårdagens psykedeliska eskapader som fick mig att se på världen från ett sådant naivt perspektiv, en vacker tanke som aldrig skulle kunna funka i ett land där det finns så mycket rädsla riktat emot fel människor.

Först och främst Funnylin: Jag är besviken att du skulle ställa dig på den ignoranta sidan på den här diskussionen, det var faktiskt oväntat, men rädslan och missnöjet med vad som pågår i detta land när det kommer till den här frågan kan väl få den mest rationelle som har haft dåliga erfarenheter av invandrare att ställa sig emot den egentliga sanningen, det är lätt att hitta martyrer när de skyldiga är alldeles för svåra att placera, och de uppenbart skyldiga är rakt framför ögonen på en. Jag trodde bara att ifall det vore någon på det här forumet, så skulle det vara du som förstod att en människas uppväxt (oavsett nationalitet) förebilder, umgängeskrets, gärningar, de val han gör och de val han inte gör... i slutändan leder till att man blir den person man blir, vare sig man vill det eller inte.

Det är ganska simpelt när man tänker på det, vi kan väl ta och se på det ur en hypotetiskt synvinkel så kanske det blir lättare att förstå vad jag menar: Ifall du inte hade försovit dig den där dagen så kanske du aldrig hade träffat den där söta blondinen på bussen, som du helt enkelt var tvungen att snacka med, och som du idag har varit tillsammans med i 6 månader och är överlycklig att du äntligen har träffat den där tjejen som verkligen förstår sig på dig. I andra fall kan det kanske se ut så här: Ifall du hade satt dig i den där bilen med dina 3 fulla polare istället för att ha cyklat hem från den där festen, så hade du kanske legat vid sidan av bilvägen med glassplitter inbäddat i pannbenet, samt en bruten nacke, från att ha slungats ut ur framrutan Med en kvarvarande förkrossad familj som aldrig kommer att glömma den dag deras son togs ifrån dem, tillsammans med de 3 fulla fånarna som fick sladd och körde in i ett träd i 150 km i timmen. I lille "Mahmouds" fall kan det nog se ut så här: Ifall du inte hade åkt fast för snatteri när du var 8 år och blivit misshandlad av din pappa när han fick reda på det, så kanske du inte hade suttit inne nu 10 år senare, utan någon som helst hopp för en bättre framtid när du väl kommer ut. Undermedvetet är det nog föraktet mot en strikt förälder som inte kan anses som en lämplig förebild då han inte haft ett jobb de senaste 15 åren, som fått Mahmoud att gå emot sin fars värderingar, och ge sig ut på den kriminella banan. Du förstår spontana händelser som i vissa fall kan verka förutbestämda styr allas öde, i vissa fall för de bättre och vissa fall för det sämre.

I segregearde områden finns det inte många positiva förebilder. Det finns inte många ungdomar som sitter utanför tunnelbanestationen i Fittja och säger: "kolla, där går Kamals brorsa... han är advokat, fan jag ska också bli det när jag blir stor". Varför finns det inga positiva förebilder? Därför Kamals brorsa är inte advokat, han är bara en misslyckad blatte som går på soc, med krossade drömmar om det sköna livet, pengar, brudar, respekt och makt, allt som han aldrig kommer att få uppleva. För att kämpa dubbelt så hårt och att inte ens komma halvvägs till sitt mål är något som de flesta invandrare bara kan drömma om. Med så lite att hoppas för så är det inte konstigt att de flesta ger upp innan att ens ha försökt. Förebilderna består av gangsterrappare, filmskurkar och tunga lirare med snygga kläder, BMW och vitt puder hängades från en snorsträng under näsan, i förorten.

Skillnaden är hårfin, en invandrares hat gentemot svensken är ungefär samma som svenskens hat gentemot invandrare, rädsla, avundsjuka, eller den mest uppenbara anledningen är att vissa invandrare aldrig umgåtts med en svensk, likaledes att vissa svenskar aldrig umgåtts med en invandrare.

Nu vill jag bara ta upp det som du skrev på första sidan "Hem med dom" stanna till och läs det där citatet högt för dig själv, du kommer då inse hur dumt det låter. "Hem med dom" vilka dem? Dem som snor, rånar, bråkar, dödar och våldtar? Zigenarna då? var du tycker du att de borde skickas? Palestina kanske? Bilda staten "Mustalainen" nånstans i mitten av Jerusalem och Västbanken. Ja det skulle nog vara en trevlig omväxling i mellanöstern med ett gäng butterflysvingande galningar med husbilar som attackerar den Israeliska motoffensiven. Ja kriget i mellanöstern börjar bli tröttsamt skicka zigenarna dit vetja. Araberna då? Ska dem skickas tillbaks till länder där de var tvungna att fly från på grund av förföljelse, politisk korruption, krig som skapats av den vita övermaktens inblandning, till länder där regeringen troligtvis kommer att utöva tortyr och andra plågsamma bestraffningar på dem.

Är det rätt kanske...? Att ta ett steg bakåt i utvecklingen... att kasta ut de människor som inte kunnat anpassa sig i det här landet för att ingen egentligen har brytt sig om att ens försöka hjälpa dem att komma på fötter, det känns som att när en människa kommer till ett land där de inte känns som att de hör hemma, oftast blir väldigt bittra och tar det ut mot människor som helt enkelt är på fel plats vid fel tillfälle, så tro inte jag sitter här och försvarar tungt kriminella as, jag har inte mycket övers för de som inte förstår sig på de möjligheterna som detta land har att erbjuda, att de inte försöker utnyttja den välfärd som detta land har att erbjuda på ett sätt som i framtiden kommer att gynna dem själva istället för att anses vara ett jävla socfall som är för fega för att ta chansen och faktiskt göra något vettigt med sitt liv.

Problemet som jag ser det är att du verkar se saker i svart och vitt, vilket jag vet att du vanliga fall inte gör. En människas nationalitet har ingenting att göra med det som pågår i dagens läge... jag känner många svenskar som har gjort många fel i livet och blivit tungt kriminella, jag satt och snacka med en kompis för ett par veckor sen, som sa att förorten "Tullinge" söder om sthlm har blivit värre än "Fittja". För er som inte vet så är "Tullinge" en medelklassförort där majoriteten är svenskar (undantag från Mijailo Mijailovic, men nu snackar vi inte om den där dumma jäveln) min kompis berättade att ungdomarna har blivit helt knäppa där, och att de springer runt och snor bilar, och misshandlar folk. Vart ska vi skicka dessa jävlar? Danderyd kanske? lära dem att smutta rödvin och läspa, så att de kanske de lär sig, att "crime doesn't pay".

Jag kommer även ihåg min första och sista charterresa til "Kos," tumultet började redan på flyget, ett 30tal fulla svenskar som skrek, drack, daskade flygvärdinnorna på arslet varje gång hon gick förbi och sjöng "Björn Rosenström låtar, på ren fyllesvenska. Sedan när vi kom fram så förstod jag att helvetet var snart på väg att braka loss, fulla tyskar som bråkade med fulla engelsmän om vems bagage som var vems, en svensk som sprang omkring och spelade pajas och kastade en tom ölflaska mot en liten grekisk familj som inte ens vågade titta åt hans håll när flaskan krossades framför deras fötter. Hela resan var en katastrof, bara en massa fulla odrägliga svin överallt som bara startade tjafs och spelade hårda. Så det kanske finns ett samband här, att människor som spelar bortamatch beter sig som svin för att det inte känner sig hemma. Detta är dock bara en liten teori som min flickvän kommit på, det verkade vettigt när hon sa det... just nu är det inte lika självklart, för att man kan aldrig vara riktigt säker på vad det är som driver en människa till att bete sig som ett as.

Jag förstår dig till viss mån Funnylin, det finns många sjuka jävlar därute som inte borde gå lösa på gatan (min granne är en av dem, jag brukar ofta se honom stå och prata med sig själv, och så vitt jag vet så är rösterna i hans huvud hans enda kompis) men vi lever i en sjuk oförutsägbar värld där man aldrig vet vad man kan förvänta sig, vare sig man bor i ett tryggt villaområde eller ute i förorten... så kan vadsomhelst hända... men att försöka skylla det på en obetydlig skara av människor som känner sig dåligt behandlade funkar inte. Skyll istället på de människor som skapat detta kaos, som har gjort att människor varit tvungna att lämna sina länder, till platser där normerna är totalt annorlunda än sina egna länder. Det är dem som borde stå inför rätta för stöld, misshandel, våldtäkt och mord! Inte den desillusionerade blatten som tror att det är normalt att våldta någon.

Vad jag föreslår istället för ett sånt dumt argument att tungt kriminella blattar ska skickas tillbaks till länder där lag och ordning bara är en vandringsägen så föreslår jag att sverige inför hårdare lagar. Bara tanken av att en man som dömts för mord i detta land kan vara ute på gatan inom några år är helt löjeväckande. Nej, ordet livstid verkar ha förlorat sin innebörd, om du fått domen livstid, så ska du sitta inne resten av ditt liv, ganska avskräckande skulle jag tro, istället för få domen livstid och sedan sitta av 3 år. Den psykiatriska vården är också ett jävla skämt i det här landet, en potentiellt livsfarlig man måste vänta 3 veckor innan han kan få besökstid, pengarna räcker inte till för vården sägs det, men sänk riksdagsmännens lön, sluta spendera pengar till fester på skattebetalarnas bekostnad. Det är inte blattarnas fel att "Anna Lindh" är död, det är regeringens, för de borde ha vidtagit drastiska åtgärder på en gång, när de märkte att mentalt sjuka människor sprang omkring på gatan, och utförde vansinnesdåd, som att klubba ner en massa folk på en tunnelbanestation för att han trodde att han var förföljd av små troll, eller att köra rakt in vid "Gamla stans" gränder, mejandes ner en massa människor, för att citat: "det var inte jag som styrde bilen". Varför ska mentalt störda få särbehandling, om dem nu är så sjuka så kan dem väl skicka dem till fängelse och säga att det är en psykiatrisk klinik, så kan de få ruttna där de inte kan skada mer oskyldiga människor.

Allt som jag sagt här e inte riktat mot dig Funnylin, jag vet att du är medveten av de mesta som jag sagt här. Det enda jag säger är att du kan inte säga att vissa är okej men resten ska hem. Det är även en förolämpning mot de mestadeles laglydiga invandrare som bor i det här landet, att vissa anses som skit... medan vi ska stå med god min och se våra utländska bröder och systrar föras ut fastkedjade ur det här landet i sann "Auswitch" anda. Om något så omoraliskt nånsin skulle ske, då skulle jag lämna det här landet i protest.

Rätta mig ifall jag har fel, men är inte du en klottrare? För så vitt jag vet så kostar vandalism Sverige ett antal mille per år. Kom inte med ditt snack om att det är konst du håller på med... grafittikulturens glansdagar dog ut längesen, nu är det bara ett fåtal respektabla målare kvar i det här landet och jag tvivlar på att du är en av dem.

Istället för att sitta och gnälla och lipa över att nån blatte snodde din mobil, så borde du kanske se till så att det inte upprepar igen, för som jag sa tidigare så lever vi i en sjuk oförutsägbar värld där vad som helst kan hända. Nästa gång någon försöker ta din mobil så tycker jag att du borde skalla honom och springa därifrån, eller till och med stå kvar och slåss för dina ägodelar. För även hur utvecklat det här landet nånsin kommer att bli, så är det alltid naturens lag som gäller, visst det kanske inte är ett speciellt optimistiskt sätt att se saker på, men de starka kommer alltid att ge sig på de svaga, vare sig du är svenne eller blatte. Så om du är rädd för att gå ut på kvällen, ta med dig ett vapen av något slag och börja svinga som en idiot så fort du känner att trubbel närmar dig,

Det folk inte verkar förstå är att det är inte bara svenskar som utsätts för brott av invandrare, min kusin blev svårt misshandlad förra året, när ett gäng idioter rånade honom på sin moppe. Vad ska man klassa dessa brott som?

Nej sluta gnälla och börja på kampsport, styrketräning eller något så ska du få se att ingen kommer att försöka ta din mobil ifrån dig.

Jag har för mig att jag läste att du var av slaviskt ursprung någonstans, ifall jag har fel så kan du ignorera denna del av inlägget. Men ifall det är fallet så förstår jag inte riktigt vad du ser i den där boken där folk av slaviskt ursprung utmålas som den primäre fienden, även värre än den så kallade judeplågan. Värt att tänka på nästa gång du ser dig själv spegeln.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nej, nu räcker den här skiten, jag förstår inte hur ni orkar debattera den här skiten, när det är så varmt ute. Att ta upp en sån här diskussion när det finns så mycket annat att göra nu när det är sommar och allt är väl förvånande. Mitt tips till er, stäng av datorn gå ut och hitta på nåt, träffa brudar, ta er en öl och bara koppla av, för världen har sen begynnelsens tid kantats av hemskheter, och att sitta och debattera saker som man inte kan påverka är totalt ologiskt när man kan göra så mycket annat. Gå ut träffa polare, eller kanske försök att skaffa en kompis av en annat ursprung så ska ni få se att det inte en människas nationalitet som avgör hur du ska döma denne.

Döm en människa för den person han är, inte var han kommer ifrån

Nu tar jag sommarlov från alla dessa rasdebatter, eller debatter över huvudtaget, jag får nog av det under daglig basis

Buy The Ticket.... Take The Ride

- Mahalo

HUR FAN ORKAR DU SKRIVA ?? DU ÄR FAN VÄRRE ÄN CYPER

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Trevligt att se att mina gamla konversationer med gamle Carolus har blivit lite smått legendariska här i trakten.

Jag har de sen igår kväll suttit här och läst vad som skrivits här. Först hade jag inte tänkt att säga något... för att jag helt enkelt inte orkar bry mig... det känns som detta ämne alltid råkar hamna i fokus på den här sidan, men tyvärr kan jag inte hålla käften och låta den skit som skrivits gå förbi obemärkt utan att lägga till min synpunkt.

Uppenbarelsen kom för ett par timmar sen, då jag låg full som ett as nere på stranden och såg hur barn, ungdomar och även vuxna av olika nationaliteter, umgicks med varandra som om de vore det mest naturliga i hela världen, det var nästan som att rasfrågan var ett minne blott, att människor lärt sig att se förbi alla människors kulturella skillnader för att på så sätt kunna överskrida rasbarriären som ligger utbredd som en osynlig mur framför oss. Detta jag såg var naturligtvis bara en slags synvilla jag bildade för mig själv någon gång efter min fjärde öl... eller så var det kanske gårdagens psykedeliska eskapader som fick mig att se på världen från ett sådant naivt perspektiv, en vacker tanke som aldrig skulle kunna funka i ett land där det finns så mycket rädsla riktat emot fel människor.

Först och främst Funnylin: Jag är besviken att du skulle ställa dig på den ignoranta sidan på den här diskussionen, det var faktiskt oväntat, men rädslan och missnöjet med vad som pågår i detta land när det kommer till den här frågan kan väl få den mest rationelle som har haft dåliga erfarenheter av invandrare att ställa sig emot den egentliga sanningen, det är lätt att hitta martyrer när de skyldiga är alldeles för svåra att placera, och de uppenbart skyldiga är rakt framför ögonen på en. Jag trodde bara att ifall det vore någon på det här forumet, så skulle det vara du som förstod att en människas uppväxt (oavsett nationalitet) förebilder, umgängeskrets, gärningar, de val han gör och de val han inte gör... i slutändan leder till att man blir den person man blir, vare sig man vill det eller inte.

Det är ganska simpelt när man tänker på det, vi kan väl ta och se på det ur en hypotetiskt synvinkel så kanske det blir lättare att förstå vad jag menar: Ifall du inte hade försovit dig den där dagen så kanske du aldrig hade träffat den där söta blondinen på bussen, som du helt enkelt var tvungen att snacka med, och som du idag har varit tillsammans med i 6 månader och är överlycklig att du äntligen har träffat den där tjejen som verkligen förstår sig på dig. I andra fall kan det kanske se ut så här: Ifall du hade satt dig i den där bilen med dina 3 fulla polare istället för att ha cyklat hem från den där festen, så hade du kanske legat vid sidan av bilvägen med glassplitter inbäddat i pannbenet, samt en bruten nacke, från att ha slungats ut ur framrutan Med en kvarvarande förkrossad familj som aldrig kommer att glömma den dag deras son togs ifrån dem, tillsammans med de 3 fulla fånarna som fick sladd och körde in i ett träd i 150 km i timmen. I lille "Mahmouds" fall kan det nog se ut så här: Ifall du inte hade åkt fast för snatteri när du var 8 år och blivit misshandlad av din pappa när han fick reda på det, så kanske du inte hade suttit inne nu 10 år senare, utan någon som helst hopp för en bättre framtid när du väl kommer ut. Undermedvetet är det nog föraktet mot en strikt förälder som inte kan anses som en lämplig förebild då han inte haft ett jobb de senaste 15 åren, som fått Mahmoud att gå emot sin fars värderingar, och ge sig ut på den kriminella banan. Du förstår spontana händelser som i vissa fall kan verka förutbestämda styr allas öde, i vissa fall för de bättre och vissa fall för det sämre.

I segregearde områden finns det inte många positiva förebilder. Det finns inte många ungdomar som sitter utanför tunnelbanestationen i Fittja och säger: "kolla, där går Kamals brorsa... han är advokat, fan jag ska också bli det när jag blir stor". Varför finns det inga positiva förebilder? Därför Kamals brorsa är inte advokat, han är bara en misslyckad blatte som går på soc, med krossade drömmar om det sköna livet, pengar, brudar, respekt och makt, allt som han aldrig kommer att få uppleva. För att kämpa dubbelt så hårt och att inte ens komma halvvägs till sitt mål är något som de flesta invandrare bara kan drömma om. Med så lite att hoppas för så är det inte konstigt att de flesta ger upp innan att ens ha försökt. Förebilderna består av gangsterrappare, filmskurkar och tunga lirare med snygga kläder, BMW och vitt puder hängades från en snorsträng under näsan, i förorten.

Skillnaden är hårfin, en invandrares hat gentemot svensken är ungefär samma som svenskens hat gentemot invandrare, rädsla, avundsjuka, eller den mest uppenbara anledningen är att vissa invandrare aldrig umgåtts med en svensk, likaledes att vissa svenskar aldrig umgåtts med en invandrare.

c

Är det rätt kanske...? Att ta ett steg bakåt i utvecklingen... att kasta ut de människor som inte kunnat anpassa sig i det här landet för att ingen egentligen har brytt sig om att ens försöka hjälpa dem att komma på fötter, det känns som att när en människa kommer till ett land där de inte känns som att de hör hemma, oftast blir väldigt bittra och tar det ut mot människor som helt enkelt är på fel plats vid fel tillfälle, så tro inte jag sitter här och försvarar tungt kriminella as, jag har inte mycket övers för de som inte förstår sig på de möjligheterna som detta land har att erbjuda, att de inte försöker utnyttja den välfärd som detta land har att erbjuda på ett sätt som i framtiden kommer att gynna dem själva istället för att anses vara ett jävla socfall som är för fega för att ta chansen och faktiskt göra något vettigt med sitt liv.

Problemet som jag ser det är att du verkar se saker i svart och vitt, vilket jag vet att du vanliga fall inte gör. En människas nationalitet har ingenting att göra med det som pågår i dagens läge... jag känner många svenskar som har gjort många fel i livet och blivit tungt kriminella, jag satt och snacka med en kompis för ett par veckor sen, som sa att förorten "Tullinge" söder om sthlm har blivit värre än "Fittja". För er som inte vet så är "Tullinge" en medelklassförort där majoriteten är svenskar (undantag från Mijailo Mijailovic, men nu snackar vi inte om den där dumma jäveln) min kompis berättade att ungdomarna har blivit helt knäppa där, och att de springer runt och snor bilar, och misshandlar folk. Vart ska vi skicka dessa jävlar? Danderyd kanske? lära dem att smutta rödvin och läspa, så att de kanske de lär sig, att "crime doesn't pay".

Jag kommer även ihåg min första och sista charterresa til "Kos," tumultet började redan på flyget, ett 30tal fulla svenskar som skrek, drack, daskade flygvärdinnorna på arslet varje gång hon gick förbi och sjöng "Björn Rosenström låtar, på ren fyllesvenska. Sedan när vi kom fram så förstod jag att helvetet var snart på väg att braka loss, fulla tyskar som bråkade med fulla engelsmän om vems bagage som var vems, en svensk som sprang omkring och spelade pajas och kastade en tom ölflaska mot en liten grekisk familj som inte ens vågade titta åt hans håll när flaskan krossades framför deras fötter. Hela resan var en katastrof, bara en massa fulla odrägliga svin överallt som bara startade tjafs och spelade hårda. Så det kanske finns ett samband här, att människor som spelar bortamatch beter sig som svin för att det inte känner sig hemma. Detta är dock bara en liten teori som min flickvän kommit på, det verkade vettigt när hon sa det... just nu är det inte lika självklart, för att man kan aldrig vara riktigt säker på vad det är som driver en människa till att bete sig som ett as.

Jag förstår dig till viss mån Funnylin, det finns många sjuka jävlar därute som inte borde gå lösa på gatan (min granne är en av dem, jag brukar ofta se honom stå och prata med sig själv, och så vitt jag vet så är rösterna i hans huvud hans enda kompis) men vi lever i en sjuk oförutsägbar värld där man aldrig vet vad man kan förvänta sig, vare sig man bor i ett tryggt villaområde eller ute i förorten... så kan vadsomhelst hända... men att försöka skylla det på en obetydlig skara av människor som känner sig dåligt behandlade funkar inte. Skyll istället på de människor som skapat detta kaos, som har gjort att människor varit tvungna att lämna sina länder, till platser där normerna är totalt annorlunda än sina egna länder. Det är dem som borde stå inför rätta för stöld, misshandel, våldtäkt och mord! Inte den desillusionerade blatten som tror att det är normalt att våldta någon.

Vad jag föreslår istället för ett sånt dumt argument att tungt kriminella blattar ska skickas tillbaks till länder där lag och ordning bara är en vandringsägen så föreslår jag att sverige inför hårdare lagar. Bara tanken av att en man som dömts för mord i detta land kan vara ute på gatan inom några år är helt löjeväckande. Nej, ordet livstid verkar ha förlorat sin innebörd, om du fått domen livstid, så ska du sitta inne resten av ditt liv, ganska avskräckande skulle jag tro, istället för få domen livstid och sedan sitta av 3 år. Den psykiatriska vården är också ett jävla skämt i det här landet, en potentiellt livsfarlig man måste vänta 3 veckor innan han kan få besökstid, pengarna räcker inte till för vården sägs det, men sänk riksdagsmännens lön, sluta spendera pengar till fester på skattebetalarnas bekostnad. Det är inte blattarnas fel att "Anna Lindh" är död, det är regeringens, för de borde ha vidtagit drastiska åtgärder på en gång, när de märkte att mentalt sjuka människor sprang omkring på gatan, och utförde vansinnesdåd, som att klubba ner en massa folk på en tunnelbanestation för att han trodde att han var förföljd av små troll, eller att köra rakt in vid "Gamla stans" gränder, mejandes ner en massa människor, för att citat: "det var inte jag som styrde bilen". Varför ska mentalt störda få särbehandling, om dem nu är så sjuka så kan dem väl skicka dem till fängelse och säga att det är en psykiatrisk klinik, så kan de få ruttna där de inte kan skada mer oskyldiga människor.

Allt som jag sagt här e inte riktat mot dig Funnylin, jag vet att du är medveten av de mesta som jag sagt här. Det enda jag säger är att du kan inte säga att vissa är okej men resten ska hem. Det är även en förolämpning mot de mestadeles laglydiga invandrare som bor i det här landet, att vissa anses som skit... medan vi ska stå med god min och se våra utländska bröder och systrar föras ut fastkedjade ur det här landet i sann "Auswitch" anda. Om något så omoraliskt nånsin skulle ske, då skulle jag lämna det här landet i protest.

Rätta mig ifall jag har fel, men är inte du en klottrare? För så vitt jag vet så kostar vandalism Sverige ett antal mille per år. Kom inte med ditt snack om att det är konst du håller på med... grafittikulturens glansdagar dog ut längesen, nu är det bara ett fåtal respektabla målare kvar i det här landet och jag tvivlar på att du är en av dem.

Istället för att sitta och gnälla och lipa över att nån blatte snodde din mobil, så borde du kanske se till så att det inte upprepar igen, för som jag sa tidigare så lever vi i en sjuk oförutsägbar värld där vad som helst kan hända. Nästa gång någon försöker ta din mobil så tycker jag att du borde skalla honom och springa därifrån, eller till och med stå kvar och slåss för dina ägodelar. För även hur utvecklat det här landet nånsin kommer att bli, så är det alltid naturens lag som gäller, visst det kanske inte är ett speciellt optimistiskt sätt att se saker på, men de starka kommer alltid att ge sig på de svaga, vare sig du är svenne eller blatte. Så om du är rädd för att gå ut på kvällen, ta med dig ett vapen av något slag och börja svinga som en idiot så fort du känner att trubbel närmar dig,

Det folk inte verkar förstå är att det är inte bara svenskar som utsätts för brott av invandrare, min kusin blev svårt misshandlad förra året, när ett gäng idioter rånade honom på sin moppe. Vad ska man klassa dessa brott som?

Nej sluta gnälla och börja på kampsport, styrketräning eller något så ska du få se att ingen kommer att försöka ta din mobil ifrån dig.

Jag har för mig att jag läste att du var av slaviskt ursprung någonstans, ifall jag har fel så kan du ignorera denna del av inlägget. Men ifall det är fallet så förstår jag inte riktigt vad du ser i den där boken där folk av slaviskt ursprung utmålas som den primäre fienden, även värre än den så kallade judeplågan. Värt att tänka på nästa gång du ser dig själv spegeln.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nej, nu räcker den här skiten, jag förstår inte hur ni orkar debattera den här skiten, när det är så varmt ute. Att ta upp en sån här diskussion när det finns så mycket annat att göra nu när det är sommar och allt är väl förvånande. Mitt tips till er, stäng av datorn gå ut och hitta på nåt, träffa brudar, ta er en öl och bara koppla av, för världen har sen begynnelsens tid kantats av hemskheter, och att sitta och debattera saker som man inte kan påverka är totalt ologiskt när man kan göra så mycket annat. Gå ut träffa polare, eller kanske försök att skaffa en kompis av en annat ursprung så ska ni få se att det inte en människas nationalitet som avgör hur du ska döma denne.

Döm en människa för den person han är, inte var han kommer ifrån

Nu tar jag sommarlov från alla dessa rasdebatter, eller debatter över huvudtaget, jag får nog av det under daglig basis

Buy The Ticket.... Take The Ride

- Mahalo

Dina iaktagelser är minst sagt lika patetiska som Pottzorks.

Du kan inte läxa upp någon för dess åsikter, Funnylin har inte valt någon "sida", han har enbart sagt vad han tycker.

Din subjektiva bild av "Mahmoud" säger ytterst lite om dagens Sverige, så du menar att 85% av alla fängelse besök är tack vare deras kulturella bakgrund? Jag tror knappast någon letar förebilder, angående, Kamel. Förebilder har inget med saken att göra, även om man har Jacob Wallenberg som förebild kan det gå snett i livet.

Skillnaden på hatet är knappast "hårfint", skillnaden är kulturella. Om en Svensk är med en invandrargrupp så kommer han försöka efterlikna dem på de flesta sett som går, och tvärtom. Jag har mött invandrare från dem djupaste förorterna som inte visat agg mot mig, sällsynt men sant.

Nu vill jag bara ta upp det som du skrev på första sidan "Hem med dom" stanna till och läs det där citatet högt för dig själv, du kommer då inse hur dumt det låter. "Hem med dom" vilka dem? Dem som snor, rånar, bråkar, dödar och våldtar?  Zigenarna då? var du tycker du att de borde skickas? Palestina kanske? Bilda staten "Mustalainen" nånstans i mitten av Jerusalem och Västbanken. Ja det skulle nog vara en trevlig omväxling i mellanöstern med ett gäng butterflysvingande galningar med husbilar som attackerar den Israeliska motoffensiven. Ja kriget i mellanöstern börjar bli tröttsamt skicka zigenarna dit vetja. Araberna då? Ska dem skickas tillbaks till länder där de var tvungna att fly från på grund av förföljelse, politisk korruption, krig som skapats av den vita övermaktens inblandning, till länder där regeringen troligtvis kommer att utöva tortyr och andra plågsamma bestraffningar på dem.

Hem med dom, inget fel med det. Det du nämner angående funkade ju för judarna. Men inte fan försvann problemen, dem är enbart värre. Eftersom zigenarna inte är en större grupp minoritet i sverige är det enbart att skicka över problemet till något annat land som har lösningen, Slovakien t.e.x.

Araberna, jadu. Dom är skojiga, dom flyr från sina länder sedan tar dom med sig precis samma problem till Sverige. Och att den s.k "vita övermakten" skuld är enbart löjlig. Deras problem beror på att den vita "övermakten" har haft för lite att säga till om. Kolla på Iran innan Shaen störtades, ett modernt industriland som förföll p.g.a att dom ville bli av med västvärldens idéal.

Så du menar att det är svenskarna som är överrepresenterade i brottsligheten? Hmm, det nytt! Som sagt dina iaktagelser spelar ingen roll för jag kan lika gärna säga att jag hört raka motsatsen.

Vad spelar lagarna för roll? Det spelar ingen roll om man bara får 1 månads fängelse för mord, det ska endå inte ske. Det är olagligt. Anna lindh vart mördad enbart tack vare regeringen, regeringen släppte in svartingarna, kommer fortfarande ihåg dagen då det var en "blond, och svensk 35 åring" arresterats, när det senare visat sig att det var en viss Milhajlo överdrev man inte hans härkomst. Anna Lindh skulle aldrig varit död om det inte vore för massinvandringen och det mångkulturella samhället. Vi ska väll inte behöva betala ännu mer skatt enbart för att det kommer hit främlingar som inte kan sköta sig?

Det där omoraliska du pratar kommer ju verkligen hända.. Cyniska skithög, tror du sverige skulle öppna grindarna till auswitch2 får du gärna lämna landet. Det kommer aldrig ske, men att utvisa folk som inte har någon rätt överhuvudtaget att komma hit att begå brott. Ingen människa har det, men jag har fan ingen lust att betala för det när det inte ens är svenskar, vi betalar för svenska brottslingar inte turkiska. I Sverige är det mindre än 10 % av invandrarna med utlandsfödda föräldrar som arbetar! De utomeuropeiska invandrarna, som är i majoritet, har svårast att få jobb.Vissa kommer aldrig in på arbetsmarknaden.(Integrationsverkets statistik)

Framtiden låter lovande, slöa kriminella invandrare.

Jag återupprepar mig, Märker att du inte läst Führerns: mein kampf..

Så det är denna man som var så otrolig, han kom ju med hela sitt liv i pocket form.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Dina iaktagelser är minst sagt lika patetiska som Pottzorks.

Du kan inte läxa upp någon för dess åsikter, Funnylin har inte valt någon "sida", han har enbart sagt vad han tycker.

Din subjektiva bild av "Mahmoud" säger ytterst lite om dagens Sverige, så du menar att 85% av alla fängelse besök är tack vare deras kulturella bakgrund? Jag tror knappast någon letar förebilder, angående, Kamel. Förebilder har inget med saken att göra, även om man har Jacob Wallenberg som förebild kan det gå snett i livet.

Skillnaden på hatet är knappast "hårfint", skillnaden är kulturella. Om en Svensk är med en invandrargrupp så kommer han försöka efterlikna dem på de flesta sett som går, och tvärtom. Jag har mött invandrare från dem djupaste förorterna som inte visat agg mot mig, sällsynt men sant.

Hem med dom, inget fel med det. Det du nämner angående funkade ju för judarna. Men inte fan försvann problemen, dem är enbart värre. Eftersom zigenarna inte är en större grupp minoritet i sverige är det enbart att skicka över problemet till något annat land som har lösningen, Slovakien t.e.x.

Araberna, jadu. Dom är skojiga, dom flyr från sina länder sedan tar dom med sig precis samma problem till Sverige. Och att den s.k "vita övermakten" skuld är enbart löjlig. Deras problem beror på att den vita "övermakten" har haft för lite att säga till om. Kolla på Iran innan Shaen störtades, ett modernt industriland som förföll p.g.a att dom ville bli av med västvärldens idéal.

Så du menar att det är svenskarna som är överrepresenterade i brottsligheten? Hmm, det nytt! Som sagt dina iaktagelser spelar ingen roll för jag kan lika gärna säga att jag hört raka motsatsen.

Vad spelar lagarna för roll? Det spelar ingen roll om man bara får 1 månads fängelse för mord, det ska endå inte ske. Det är olagligt. Anna lindh vart mördad enbart tack vare regeringen, regeringen släppte in svartingarna, kommer fortfarande ihåg dagen då det var en "blond, och svensk 35 åring" arresterats, när det senare visat sig att det var en viss Milhajlo överdrev man inte hans härkomst. Anna Lindh skulle aldrig varit död om det inte vore för massinvandringen och det mångkulturella samhället. Vi ska väll inte behöva betala ännu mer skatt enbart för att det kommer hit främlingar som inte kan sköta sig?

Det där omoraliska du pratar kommer ju verkligen hända.. Cyniska skithög, tror du sverige skulle öppna grindarna till auswitch2 får du gärna lämna landet. Det kommer aldrig ske, men att utvisa folk som inte har någon rätt överhuvudtaget att komma hit att begå brott. Ingen människa har det, men jag har fan ingen lust att betala för det när det inte ens är svenskar, vi betalar för svenska brottslingar inte turkiska. I Sverige är det mindre än 10 % av invandrarna med utlandsfödda föräldrar som arbetar! De utomeuropeiska invandrarna, som är i majoritet, har svårast att få jobb.Vissa kommer aldrig in på arbetsmarknaden.(Integrationsverkets statistik)

Framtiden låter lovande, slöa kriminella invandrare.

Jag återupprepar mig, Märker att du inte läst Führerns: mein kampf..

Så det är denna man som var så otrolig, han kom ju med hela sitt liv i pocket form.

Så jeevla rasist

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...